pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Unieke babysieraden en kindersieraden voor het liefste kindje van de hele wereld. Alles handgemaakt met veel liefde en de mooiste materialen.

  • Alle baby's, jongens en meisjes verdienen het mooiste sieraad, ook voor mama en papa is er een uniek handgemaakt mamasieraad en papasieraad

  • Alle PIBL kinderoorbellen, babyarmbandjes, naamkettingen en naambedels zijn gemaakt van echt zilver, 14k goud of Goldfilled (=lamimaatgoud)

  • Ze is trots op de speciaal voor de bruiloft voor haar gemaakte PIBL Kinderarmband. Haar Broertje heeft een stoere jongensarmband gekregen.

  • Meisjesarmbanden en meisjesoorbellen voor lieve prinsesjes. Mamasieraden en papasieraden, allemaal altijd een uniek en handgemaakt sieraad.

GROTEMENSEN SIERADEN.
Die koop je natuurlijk niet zomaar. Daar zit bijna altijd een speciaal verhaal aan vast.


Mooie sieraden voor mama en papa, maar ook voor opa en oma. Een speciaal cadeau voor de moeder of misschien voor jouw moeder?


AANDENKEN AAN DE GEBOORTE
De eerste kennismaking met je kindje. Die dingen vergeet je nooit en staan voor altijd in je geheugen gegrift. Als moeder is er dan ook niets mooiers om speciaal voor de geboorte iets moois te krijgen, voor jezelf of voor je baby...

SYMBOLISCHE WAARDE VAN PIBL SIERADEN
De sieraden die ik maak betekenen dan ook zoveel voor degene die ze speciaal uitzocht en voor de moeder, oma, papa of opa die ze krijgt. Ze symboliseren een emotionele periode die iedere ouder doormaakt. Om die momenten te koesteren maak je fotos, die je later terug kunt kijken. Maar met een PIBL sieraad leg je de kraamperiode veel tastbaarder vast. Het is een herinnering aan de babytijd, die kennismaking met je zoon of dochter. Later kun je aan de hand van zo'n armbandje laten zien hoe klein hij of zij was: Kijk eens wat je van opa en oma kreeg toen je net was geboren Het armbandje kun je jaren later in het bewaardoosje meegeven als ze op eigen benen staan en het huis uit gaan. Al moet je daar nu vast nog niet aan denken....

BIJZONDER KRAAMCADEAU
Ik maak kindersieraden als aandenken, speciaal op maat gemaakt voor de allerkleinsten. Maar ook voor grotere meisjes en jongens, zelfs tot de tienerleeftijd, bijpassende moedersieraden en sieraden voor PAPA horen daar ook bij. Deze "keepsakes" kun je natuurlijk als aandenken zelf voor je kindje kopen, maar ze zijn ook heel geschikt om als kraamcadeau te vragen. Bekijk hier alle babysieraden in de webshop en hier alle babysieraden voor jongens. Kun je niet kiezen? Denk dan ook eens aan een cadeaubon, dan kan de kersverse moeder zelf beslissen.

Enkele voorbeelden van populaire PIBL geboortesieraden:


PIBL babysieraden extra sterk en anti-allergeen, verlengkettinkje mogelijk om langer te dragen, luxe bewaardoosje, gratis als cadeau verpakt, wenskaartje voor je persoonlijke boodschap, verkrijgbaar vanaf 23,00 euro bestellen doe je in de webshop

WANNEER?
Een PIBL babyarmbandje is het perfecte cadeau voor een babyshower of kraamfeest, of om een zwangere zus of vriendin te verrassen met een kraammand met daarin een PIBL Sieraad.

TIPS
Lees ook over PIBL babysieraden: Baby cadeaus waar een moederhart sneller van gaat kloppen.
Zo kies je veilig het juiste sieraad voor je baby.
Babysieraden cadeau geven? 5 tips voor een onvergetelijk geschenk.
Zo kies je de juiste maat van je baby armbandje.
PIBL collectie overzicht.
Cadeau eerste verjaardag
Tips om echte parels en zilver mooi te houden.
Geboortesieraden, geef een speciaal cadeau aan de moeder en haar kind.

Voor speciale wensen kan je via email contact met mij opnemen.

Veel liefs, Sandra