pibl Cadeautjes om nooit te vergeten


  • Een gezellige Workshop waarin je zelf een mooi PIBL cadeau voor een geboorte of verjaardag maakt is in overleg bij mij te volgen.

  • Mooie materialen zoals Sterling zilver, Parels, Edelstenen en prachtige Kristallen.

  • Zoetwaterparels en Edelsteentjes. De basis voor veel van de door mij gemaakte PIBL sieraden.

  • 925 zilver in draad en andere vormen samen met edesltenen en kristallen gemaakt tot een mooie babyarmband.

  • Een paar van mijn al jaren in gebruik zijnde gereedschappen. Zonder deze hulpjes zouden de PIBL sieraden niet gemaakt kunnen worden..

HALLO, IK BEN SANDRA Ik maak kindersieraden met een speciale betekenis. Van die cadeautjes die je direct wil gaan brengen en geven zodra het bij je in de brievenbus is gevallen. Je handen jeuken nu al om het te geven. Je wil er trots over vertellen, waarom je het gekocht hebt en waar het vandaan komt en wat jij er voor een betekenins aan geeft. Echt iets dat de ouders voor altijd willen bewaren.

Dat zeer speciale cadeau wil ik graag voor jou maken.....

Jij kiest zelf het ontwerp uit, wil je hulp, prima natuurlijk wil ik je helpen en ik maak er - speciaal voor jou - iets heel bijzonders van. Ik vertaal in feite jouw gedachten, jouw wens, jouw liefde, naar een prachtig en uniek sieraad. Een sieraad dat zijn geheel eigen geschiedenis begint te schrijven zodra je het geeft. Uit eigen ervaring weet ik: Herinneringen voor later moet je nu maken......

Hieronder lees je meer over mij en waarom ik PIBL ben begonnen.HOE IK HIER TERECHT BEN GEKOMEN? Als klein meisje wilde ik kinderarts worden. Ik startte met mijn VWO opleiding, maar toen ik daar mee klaar was had ik inmiddels toch een ander idee over mijn toekomst. Creativiteit zat overal in mij en dat was de reden dat ik toen mijn goudsmidsopleiding ben gaan doen. Wat een verschil. Het was helemaal wat ik wilde. Nadat ik daar mee klaar was (ondertussen werkte is al in een juwlierszaak) ben ik met mijn eigen winkel begonnen. Een geheel eigen collectie gemaakt, de winkel waar ik begon in Amsterdam helemaal zelf samen met mijn vriend verbouwd en de sprong gemaakt.

In de eerste maandan dat ik open was tussendoor mijn Juweliers diploma gehaald, want vlak nadat ik open was bleek dat dat ook nog een verplichting was. Een controleur die bij me in de winkel kwam liet me dat dus weten. Tsja.... en wat moet je dan. Dan vertel je dat je al bezig bent met die opleiding en dat je binnenkort examen moet doen. Toen had ik dus wel een probleem, want die opleiding duurt normaal gesproken 2 jaar. Ik moest hem nu in 4 maanden doen. Het geluk was met mij en 4 maandan later had ik mijn Juweliersdiploma in mijn zak. Er zijn weinig momenten geweest waarop ik zo blij was!

Na geruime tijd in Amsterdam heb ik de winkel verplaatst naar buiten de stad. Ik woonde al buiten de stad en was elke dag het filegeweld een beetje beu. Meer dan beu eigenlijk. En de crimnaliteit was ik eigenlijk ook wel klaar mee. Vier overvallen en twee inbraken gaan je niet in de koude kleren zitten. Maar ook buiten de stad was het niet veel beter en kwam het besluit om met de winkel te stoppen. Het ging nog steeds goed met me en dat wilde ik eigenlijk wel zo houden.

Al vrij snel ben ik toen begonnen met verkoop via internet. Dat doe ik nu alweer vele jaren. Ja de tijd gaat snel..... Ik heb me in die jaren geen dag verveelt en doe mijn werk nog steeds met erg veel plezier. Het is ook heel fijn dat je je werk thuis, je gezin en alles dat daar bij hoort fijn kunt combineren als je via internet werkt. Ik ben sieraden in opdracht gaan maken en heb het contact met mijn klanten al die tijd via internet gehad. Heel erg leuk en eigenlijk geen verschil met de winkel. Nou ja..... geen overvallen meer. Dat is wel een heel fijn gevoel. En alleen maar blije klanten. Ik heb nu veel meer tijd voor elke klant en dat merk ik aan de reacties die ik krijg.


SPECIAAL VERZOEK Ik maak regelmatig sieraden op verzoek. KLanten komen dan met bijvoorbeeld een erfstuk en willen dat ik daar iets mee doe. Een steen of kralen gebruiken in het nieuwe sieraad is natuurlijk een uitdaging. Zo maak je iets dat niemand anders heeft. Speciaal helemaal voor jou gemaakt. Of een set voor moeder en dochter of voor moeder en zoon. Want ja, ik maak ook sieraden voor jongens. Zeker omdat die er bijna niet zijn. De vraag hierna is best groot. En dat bracht mij op het idee om ook hier wat mee te gaan doen. Je vindt de jongens sieraden in de shop. Ik vindt het leuk als de klanten contact met me opnemen om samen tot een ontwerp te komen. Meestal gaat dat via email en soms de telefoon, maar als je bij me langs wil komen is dat uiteraard geen probleem. Wel even van te voren een afspraak maken, want ik heb geen winkel waar ik elke dag op dezelfde tijden ben. En het zou niet handig zijn als je voor een dichte deur staat. Ik moet er wel bij vertellen dat ik NIETS op voorraad heb en dat je dus niet bij mij kan komen kijken naar een sieraad. Alles maak ik op bestelling, helemaal naar wens van de klanten.


Kijk hier naar een leuk filmpje dat gemaakt is door een moeder wiens dochter net haar eerste PIBL armbandje om heeft.
FILMPJE